Parijs Journal #2

Ah, terwijl ik dit type zit ik in de Thalys terug naar huis. Parijs was zo leuk! Vrijdag ontbeten wij weer bij Le Pain Quotidien. Dit keer ging ik voor een acai bowl, healthy and yum! De rest van de ochtend hebben we allemaal leuke thrift shops bezocht, o.a. Hippy Market en Episode. Bij Episode kocht ik een wit denim jack van Levi’s en een retro gestreept rokje. Na het thriften aten wij cupcakes bij Cloud Cakes. Echt een aanrader!

‘s Middags bezochten we de Eiffeltoren (een must als je in Parijs bent ofcourse). Rond een uurtje of 5 kregen wij weer honger. We besloten vegan burgers te eten bij Hank’s Burger. Ik ging voor een burger met tomaat en olijven. Super lekker! Na het eten slenterden we nog wat door de straatjes. ‘s Avonds hielden wij een chill avondje met maskers en popcorn. Fun!

Zaterdagochtend stonden we vroeg op om onze koffers in te pakken. Ik ontbeet met een stokbroodje hummus en een soya cappuccino. Na het ontbijt hebben wij een Uber naar Palais-Royal gepakt. We sloten ons Parijs avontuur af met een croissantje bij Cloud Cakes.

Parijs was echt zo fijn! Een paar daagjes in een andere omgeving geeft mij altijd zoveel inspiratie. I love it! Vandaag begint het normale leven weer: afstudeerstage en leren. Gelukkig is het einde wel inzicht! Talk to you soon xxx

4 Comments

 1. 23 May 2017 / 07:13

  Mooie foto’s!
  Jammer dat de tijd zo snel voorbij gaat.

  Xoxo

 2. 23 May 2017 / 08:58

  Ik droom helemaal weg bij deze foto’s… ik wil ook weer naar Parijs!

 3. 23 May 2017 / 14:43

  Leuk! Ik was er anderhalve week geleden voor het eerst en ik ben echt verliefd geworden op die stad. X

 4. 30 May 2017 / 22:50

  Leuk! Doet deugd hé, zo er even tussenuit! Liefs <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *