Parijs in 2 weken

Ah!! Ik ga over twee weken vier dagen naar Parijs, so excited! De laatste keer dat ik in Parijs ben geweest kan ik mij niet eens meer herinneren, des te leuker vind ik het om nu weer te gaan. Ik kan niet wachten om ‘s ochtends koffie te drinken bij een leuk Parisian tentje, rond te lopen door de mooie straatjes en te picknicken met de Eiffeltoren op de achtergrond.

Een ander land bezoeken zorgt er altijd voor dat ik weer ”op kan laden”. Ik ben dan meer in het nu en kan mij even afsluiten van de dagelijkse bezigheden. Daarnaast krijg ik van reizen altijd een inspiratie en motivatie boost, waardoor ik back home er weer tegen aan kan.

Wat we allemaal gaan doen weet ik nog niet. Sowieso rond slenteren, thrift shoppen en croissants eten, maar een echte planning hebben we nog niet. Ik zie daar wel wat Parijs voor mij in petto heeft!

Wat ik wel altijd leuk vind is van te voren hotspots opzoeken. Zo kwam ik bijvoorbeeld Cloud Cakes tegen, een koffietentje met allemaal healthy goodness. Daar wil ik sowieso heen! Als jij nog leuke (healthy) hotspots en/of cocktailtentjes in Parijs kent: let me know! Alle tips zijn welkom hihi.

For now: back to the study! Can’t wait for Paris. To be continued.. 

7 Comments

 1. 1 May 2017 / 09:30

  Wat zou ik zelf ook weer graag gaan zeg! Ben de afgelopen 5 jaar echt ieder jaar geweest, alleen dit jaar wordt denk ik het zesde jaar dat ik niet kan gaan. Volgend jaar maar weer hahah! Enjoy <3

 2. 1 May 2017 / 09:39

  Wat leuk, ik ben jaloers! Ik ben al een paar jaar niet meer in Parijs geweest, zou ik echt graag weer heen willen!

 3. 1 May 2017 / 10:16

  zo leuk dat je naar Parijs gaat, heel veel plezier en lekker genieten!
  Liefs,
  Evelien

 4. 1 May 2017 / 11:00

  Ik wens je zoveel plezier! Parijs is weer zo anders dan al die andere steden hier in Nederland, geniet er van.

 5. 1 May 2017 / 12:09

  Nog nooit in Parijs geweest, maar ga over anderhalve week. Net iets eerder dan jou dus! 🙂 X

 6. 1 May 2017 / 16:06

  Ahh, spannend! Ik ben er al een eeuwigheid niet meer geweest, de laatste keer was een hogeschooluitstap. Herkenbaar gevoel, trouwens. In het buitenland heb ik ook helemaal de drang niet om social media, m’n blog en dergelijke te checken. Ik laat alles gewoon achter me in België en zie wel weer als ik terug thuis ben. 🙂

 7. 1 May 2017 / 22:18

  Leuk dat je daarheen gaat. Veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *