Ray-Ban Oval Flat Lenses

Een zonnebril is voor mij een echte zomer musthave. Allereerst kan ik niet zonder omdat ik anders alleen maar met mijn ogen aan het knijpen ben. Daarnaast vind ik het ook gewoon een mooi accessoire. Een paar maanden geleden zag ik de Ray-Ban Oval Flat Lenses voor het eerst in de Bijenkorf. Ik paste hem en ik was meteen in love! Nu enige tijd later heb ik hem eindelijk in mijn bezit yay. Vorige week kreeg ik hem namelijk cadeau voor mijn slagen, zo lief!
De Ray-Ban Oval Flat Lenses maakt deel uit van de laatste collectie van Ray-Ban en is een unisexmodel. De glazen van de bril zijn groen en de montuurkleur is goud. De Ray-Ban Oval Flat Lenses is ook in andere kleuren verkrijgbaar, maar ik vind persoonlijk deze combinatie het mooist. Daarnaast is de zonnebril in verschillende maten verkrijgbaar. Ik heb zelf een maat S omdat ik een vrij smal gezicht heb. Deze maat pas echt perfect bij mij: niet te groot en niet te klein.

Wat ik persoonlijk zo leuk vind aan deze zonnebril is het model. Het is een beetje retro/vintage achtig en dat vind ik super tof. Daarnaast past hij gewoon bij iedere outfit. Sinds dat ik hem heb, heb ik hem iedere dag gedragen!

Wat vind jij van de Ray-Ban Oval Flat Lenses?! 

3 Comments

  1. 20 July 2017 / 13:38

    Hele mooie foto’s heb je gemaakt en deze bril is gewoon echt heel leuk!

  2. 20 July 2017 / 17:31

    Ik had dit model al een paar keer voorbij zien komen bij celebs en hij is zo leuk! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *