Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING ANOUK TODAY

Anouk Today respecteert de privacy van alle gebruikers, draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Mocht ik je gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan ben ik verplicht daarvoor uw toestemming te vragen. Anouk Today zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Door de informatie en diensten op Anouk Today te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Contactgegevens The Beauty Assistant
Wil je in contact komen met mij? Dat kan middels mail via info@anouktoday.nl of door een reactie achter te laten op een artikel op www.anouktoday.nl

Verwerking persoonsgegevens
De blog Anouk Today ontvangt persoonsgegevens van lezers middels Google Analytics. Met het statistiekprogramma Google Analytics bekijken wij onder andere hoeveel lezers de site bezoeken, waar ze vandaan komen en welke artikelen ze lezen. Deze informatie gebruiken wij om het bezoek- en klikgedrag op Anouk Today in kaart te brengen. Met deze informatie kunnen wij de website verder optimaliseren. Wij zien hierbij geen persoonsgegevens. Google Analytics verkrijgt de informatie middels uw IP-adres. Deze dienst heeft van ons geen toestemming gekregen om uw gegevens te delen met derden.

Reacties achterlaten onder een artikel
Onder artikelen op www.anouktoday.nl bestaat de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Bij het achterlaten van een reactie wordt uw IP-adres zichtbaar voor ons. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw naam, website en emailadres te tonen bij het reageren.  Deze informatie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Bij het reageren op een artikel heeft iedere lezer echter ook de mogelijkheid om anoniem een reactie te plaatsen. In dat geval worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor andere lezers.

Opslag persoonsgegevens
Bezoekers onder 16 jaar

www.anouktoday.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor ons echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als u denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via info@anouktoday.nl, dan kunnen wij de informatie verwijderen.

Bewaartermijn
www.anouktoday.nl bewaart uw persoonlijke gegevens voor de duur van 1 jaar. Reacties onder artikelen blijven voor de duur van de plaatsing van het artikel online staan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Als u www.anouktoday.nl bezoekt, geef u daarmee toestemming uw gegevens te verwerken. U heeft echter het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Anouk Today.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of overdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar  info@anouktoday.nl.
Cookies
Omdat wij het belangrijk vinden dat Anouk Today een fijne en veilige plek is maakt deze site gebruik van cookies. Een cookie is een hoeveelheid data die door de server van een website naar een browser wordt gestuurd. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer u deze website opnieuw bezoekt. (Artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet).

Geeft u hier geen toestemming voor, dan kunt u simpelweg de website wegklikken of onderaan de pagina op ‘nee’ drukken.

Google Analytics
Anouk Today plaatst cookies van Google. Dit doen wij om te kunnen bekijken hoe bezoekers de website gebruiken. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Om uw privacy zo veel mogelijk te beschermen hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en hebben wij  “gegevens delen” uitgeschakeld. Ook hebben wij het IP-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers.

Social media knoppen
Op www.anouktoday.nl staan social media buttons. Door deze buttons kunt u artikelen delen op een social media platform.  De meeste social media kanalen werken met cookies. Wij hebben geen invloed op hoe zij deze cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Cookies uitschakelen en verwijderen
U kunt cookies uitschakelen en verwijderen via uw browserinstellingen. In de help-functie van je browser kunt u vinden hoe u dit moet doen.

SSL Certificaat
Anouk Today neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Anouktoday.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de privacywet? Op de website Autoriteitpersoonsgegevens kun je hier meer informatie over verkrijgen.

Deze privacy verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht je toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zie ik deze graag tegemoet op info@anouktoday.nl

 

Met dank aan bron: Simpelrijkleven