Outfit of the day: Luipaard rokje

Laatst scoorde ik wat leuke zomer items in de sale, waaronder dit rokje met luipaard print. I love it! Ik ben sowieso een sucker voor dierenprintjes, dus ik kon deze echt niet laten hangen. Toen afgelopen zondag het zonnetje eindelijk weer eens doorbrak besloot ik hem dan ook gelijk aan te doen. Ik combineerde hem met een kanten crop top en stoere boots. Om de look een vintage touch te geven droeg ik er een rode zonnebril bij. Ik vind de combinatie van het rokje met de top echt super leuk. Dit is echt nu al een van mijn favoriete zomer outfitjes.

Afgelopen weekend was trouwens super leuk. Zaterdagmiddag ging ik samen met mijn oma high tea-en voor mijn afstuderen. Zaterdagavond stond in het teken van drankjes doen en zondag ging ik lekker een dagje naar het strand. Over 2,5 weken ga ik ook eindelijk op vakantie. Can’t wait! Anyway, nu back to work! X

OUTFIT DETAILS:
Rokje – Ydence via Biscuit Boutique
Top – Bij een boetiekje
Zonnebril – Ebay

Wat vind jij van deze outfit? Ben jij ook zo fan van dierenprintjes? 

 

Follow:

4 Comments

 1. 9 August 2017 / 08:29

  Prachtige outfit en mooie foto’s!

  Xoxo

 2. 9 August 2017 / 17:02

  Wat een superleuk jurkje!

  • 9 August 2017 / 17:03

   Rokje* natuurlijk hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *