Mijn zomer favorieten

De zomer is by far mijn favoriete seizoen. Ik houd ervan om de zonnestralen op mijn huid te voelen. Het geeft mij een instant happy gevoel! Ik deel graag mijn zomer favorieten met je:

Food
Mijn favoriete ontbijtje op dit moment is nice cream. Lekker verfrissend en vullend! Blend twee bevroren bananen en maak jouw nice cream af met lekkere toppings zoals frambozen en granola. Love it <3

Drinks
Mijn favoriete zomer drankje is sowieso een iced latte met soya melk! Wat ik op dit moment ook erg lekker vind is Liefmans On The Rocks.

Outdoor
Favoriete outdoor activiteit? Picknicken! All you need: een leuk parkje, kleed, gezonde snacks en good company. Mijn favoriete picknick foodies? Stokbroodjes hummus, frambozen en maiswaffels. Vergeet ook niet een wegwerpcamera mee te nemen om leuke foto’s te maken.

Music
Het zomer nummer van 2017 is zonder twijfel Despacito. Als ik dit nummer hoor krijg ik een instant summer feeling. Een van mijn favoriete nummers op dit moment is Hey Ma Cam’ron.

Fashion
Mijn zomer fashion musthaves? Jurkjes en playsuits! Dit jaar ben ik helemaal fan van kleurtjes en printjes. Zo vind ik bovenstaand jurkje van Esprit super cute! Uiteraard is het boho stijltje ook nog steeds favoriet bij mij.

Read
In de zomer lees ik altijd meer dan in de winter. Ik vind het heerlijk om buiten te zitten met een boek. Mijn favoriet op dit moment is The Fifth Agreement. The Power Of Now is ook een aanrader!

 

Momenteel ben ik nog druk bezig met afstuderen. Ik heb deze week mijn scriptie ingeleverd en ik heb volgende week nog twee toetsen. Als het goed is hoor ik deze week of ik mijn scriptie heb gehaald. Fingers crossed! Voor de zomer heb ik verder nog niet veel plannen. Ik ga eind augustus wel 10 dagen op vakantie. I can’t wait!

  

Wat zijn jouw zomer favorieten?

XO Anouk

Share:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *