HONEY TEE FROM BRANDY MELVILLE


Hi, long time no speak! Vorige week ben ik een paar daagjes in Barcelona geweest (foto’s volgen deze week). Bij de Brandy Melville in Barcelona kocht ik dit leuke honey T-shirtje in de sale. De laatste tijd ben ik gek op gele items, dus deze kon ik echt niet laten liggen. Ik combineerde het shirtje met een mom jeans en witte sneakers. Super casual, maar daar houd ik van! Gister dronk ik trouwens voor het eerst (!) een pumpkin spice latte van de Starbucks. Iedereen is altijd super enthousiast over dit drankje en nu wilde ik hem ook écht eens proberen. Mijn mening? Hij is lekker, maar het is niet mijn favoriet. Ik ga toch liever voor een caramel macchiato! Wat is jouw favoriete drankje van Starbucks? XO

// Hi babes, long time no speak! Last week I went on a city trip to Barcelona for a couple of days.
I bought this cute honey tee at the Brandy Melville in Barcelona. I’m obsessed with yellow items lately, so I couldn’t resist this cutie. I combined the tee with a pair of mom jeans and white sneakers. Super casual, but that’s what I like. Yesterday I drank my first (!) pumpkin spice latte from Starbucks. Yesterday I tried the pumpkin spice latte from Starbucks for the first time ever! Everyone is always excited about this and I really wanted to try it out. My opinion? It’s nice, but it’s not my favorite. I’d rather go for a caramel macchiato! What’s your favorite drink from Starbucks? X

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *