Healthy ontbijt smoothie

De laatste tijd let ik weer wat bewuster op mijn voeding. Ik eet al een tijdje geen vlees meer en daarnaast probeer ik zoveel mogelijk gezonde producten in mijn levensstijl te implementeren. Ook het sporten ben ik weer rustig aan het oppakken. Ik probeer iedere dag een halfuur krachttraining te doen en daarnaast wil ik wat vaker wandelingen gaan maken.

Vorige week maakte ik na mijn morning work out session een smoothie die ik zó lekker vind, dat ik hem wel met jullie moet delen!

Ingrediënten: 
1 banaan
1 glas kokosmelk
1 glas water
1 hand havermout
1 eetlepel pindakaas
optioneel: proteine poeder
Blend alle ingrediënten, en voilà jouw ontbijt smoothie is klaar! Ik vind hem zó lekker. Hij smaakt een beetje naar een milkshake! Door de havermout zit ik persoonlijk ook wel wat uurtjes vol van deze smoothie. Aanrader!

Wat is jouw favoriete ontbijtje? 

3 Comments

  1. 22 July 2017 / 10:54

    Heel erg leuk dat je weer aan het bloggen bent geslagen 🙂 Ik heb nog nooit een smoothie met kokosmelk geprobeerd, maar lijkt me wel lekker!

  2. 25 July 2017 / 18:41

    Deze lijkt me erg lekker! Ik ben al zo lang op zoek naar het “perfecte” ontbijtje, en ga deze zeker eens proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *