Healthy hotspot – Daantje food&drinks Dordrecht

Afgelopen weekend ging ik wat drinken bij een leuk tentje in Dordrecht: Daantje Food&Drinks. Ik wilde hier al zo lang een keertje naar toe! Alles bij Daantje is veganistisch en daarnaast zijn er veel glutenvrije opties. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een lekker drankje en snackje zit je bij Daantje aan het goede adres.

Het interieur is clean, simpel en cozy. Wat ik super leuk vind is dat er een klein tuinterrasje is, cute! Omdat wij al geluncht hadden namen wij alleen een drankje en een cakeje. Mijn vriend ging voor een aardbeien milkshake en ik ging voor een frambozen sapje. We deelden een brondie (blondie, maar dan met pure chocolade) en een bananenmuffin, yum! Ik wil sowieso nog een keer naar Daantje om te lunchen. Het broodje ”tonijn” en ”cheddar” lijken mij zó lekker. En ik wil ook echt de saucijzenbroodjes nog een keer proberen!

Adres: Nieuwstraat 25, 3311 XR Dordrecht

Wat is jouw favoriete hotspot? 

Follow:
Share:

3 Comments

  1. 25 July 2017 / 09:04

    Dit ziet er leuk uit! Zelf kom ik normaliter niet in Dordrecht, but you’ll never know!

  2. 27 July 2017 / 20:21

    Take me there babe!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *