GRATITUDE JOURNAL #1

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het bijhouden van een gratitude journal. Het idee is eigenlijk heel simpel: schrijf dagelijks 3 (of meer) dingen op waar je die dag dankbaar voor bent. Het mag zo klein of zo groot zijn als je zelf wilt! Het bijhouden van een gratitude journal heeft ontzettend veel voordelen. Zo verlaagt het stress en helpt het je focussen op datgene dat echt belangrijk voor jou is. Daarnaast leer je een hoop over jezelf! Mij helpt het vooral om positiever en gelukkiger te zijn.
Anyway, het lijkt mij leuk om elke week een 3 gratitude momentjes te delen! So here we go, dankbaar voor:

1. Het zonnetje die afgelopen zaterdag scheen! Op zulke dagen ben ik graag buiten. Waar ik ook blij van word zijn alle bloemen en bomen die weer in bloei staan. I love spring & summer!

2. Het feit dat ik kan lezen. Afgelopen zondagmiddag nam ik lekker de tijd om te lezen. Ik ben begonnen in het boek The Alchemist. Als ik hem uit heb schrijf ik er een review over!

3. Het kopje koffie die ik afgelopen woensdag met vriendinnetje Tiesha dronk bij Pierre. Koffie dates met vriendinnen zijn echt favoriet! Daarnaast ben ik gewoon super happy met de lieve vriendinnen in mijn leven.

Wat zijn jouw dankbaarheid momentjes van de afgelopen week? 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *