5x Hotspots in Rotterdam

Rotterdam zit vol met leuke hotspots! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vriendinnen ergens te lunchen of een koffietje te drinken. Ik deel graag mijn favoriete plekjes met je:

Pierre
Mijn go to voor een soya cappuccino is Pierre! Je kunt hier ook erg lekker lunchen, de tomatensoep is mijn favoriet!

Coffeelicious
Coffeelicious is een super schattig, huiselijk koffietentje. Voor een lekker stukje taart moet je hierheen! Ze maken alles vers en dat proef je! Naast een filiaal in Rotterdam, heeft Coffeelicious ook een filiaal in Dordrecht en Breda.

Aloha
Aloha bar is gelegen in het oude Tropicana. De tropische invloeden zijn nog te zien in het interieur en dat maakt het extra leuk! Aloha Bar staat bekend om hun iced latte en dat is niet zonder reden, want die is heerlijk!

Baker&Moore
Zin in een lekkere lunch? Dan zit je bij Baker&Moore aan het juiste adres! De sandwich met hummus is zó lekker. Bestel ook zeker een homemade lemonade als je hier bent!

Bertmans
In Rotterdam Noord vind je Bertmans. Voor een lekker vegetarisch/vegan ontbijtje of lunch zit je hier goed! Probeer zeker eens de vegan pannenkoekjes, die zijn heerlijk! Sinds kort kun je ook bij Bertmans dineren, wederom erg lekker.

Share:

4 Reacties

  • Anouktoday
   16 mei 2017 / 11:38

   Ja moet je zeker doen hihi!!

 1. 16 mei 2017 / 14:56

  Leuk! De Aloha Bar ben ik pas geweest voor een feestje en bij coffeelicious heb ik een keer heerlijke green velvet taart gegeten. Goede hotspots 🙂

 2. 16 mei 2017 / 16:05

  Leuk! ik wil binnenkort een keer naar rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *